Le Crémiot Président 200 g

Ten wyjątkowo miękki i kremowy ser pochodzi z Francji. To jeden z najdelikatniejszych serów z porostem pleśni. Jest wytwarzany z pasteryzowanego mleka krowiego, a swoją miękką i kremową konsystencję zawdzięcza procesowi dojrzewania oraz wyselekcjonowanym szczepom pleśni. Le Crémiot doskonale smakuje jako dodatek do pieczywa, sałatek oraz na desce serów.


Przepisy

Frytki marchewkowe z dipem twarożkowym
Frytki marchewkowe z dipem twarożkowym to wyśmienite rozwiązanie dla wszystkich, którzy szukają wyjątkowej FIT przekąski Zobacz
Spaghetti z serem Camembert
Lubisz makarony? Musisz spróbować tego połączenia! Zobacz przepis na spaghetti z serem Camembert! Zobacz
Sernik z kratką
Sernik można zrobić na setki sposobów... Ale jego klasyczne wydanie zdecydowanie cieszy się największym powodzeniem. Sprawdź! Zobacz
Camembert w migdałach
Niebanalny pomysł na camemberta i wyśmienite zestawienie smaków, doskonałe dla Waszego podniebienia! Zobacz
Chrupkie pieczywo z Twarogiem Delikatnym
A może coś chrupko? Rozkoszuj się smakiem delikatnego twarogu i letnich pomidorów przez cały rok. Sprawdź nasz przepis! Zobacz
Deska serów lekka
Deska serów to coś dla prawdziwych smakoszy! Bogactwo serów, bakalii i owoców - sprawdź naszą propozycję podania! Zobacz

Pozostałe produkty

Dobry smak niejedno ma imię. Przyjrzyj się uważniej każdemu z nich.

ZOBACZ WSZYSTKIE PRODUKTY