Nadbużańsko-Ementalski

Ser Nadbużańsko-Ementalski to wybór dla smakoszy. Półtwardy, żółty ser należy do grupy serów szwajcarskich. Ma kremowy smak i niezwykle gładką strukturę z regularnymi, dużymi dziurkami. Sprawdzi się na kanapce, ponieważ jest niezastąpiony przy śniadaniu. Zwieńczy koreczek, podczas imprezy koktajlowej i pokrojony w kostkę będzie bohaterem występującym solo podczas kolacji. Nadbużańsko-Ementalski doskonale nada się do sałatek, kanapek i będzie smaczną przekąską. Sprawdź nasze przepisy!


Przepisy

Nadziewane pomidorki z Twarogiem Delikatnym Ziołowym
Co powiesz na lekkie pomidorki? Przygotuj większą porcję - są tak pyszne, że same znikają z talerza. Zobacz
Makaron w kremowym sosie pomidorowym z Président Corregio
Szukasz pomysłu na makaron? Sprawdź przepis na nasz przepis z Président Corregio. Zobacz
Sałatka z serem Bleu d'Auvergne, pieczonym kurczakiem i winogronami
Szukasz pomysłu na ciekawą sałatkę? Nasze nieszablonowe połączenie smaków na pewno każdemu przypadkie do gustu. Sprawdź przepis! Zobacz
Sernik dyniowy ze spodem cynamonowym
Smakuj życie z naszym pysznym sernikiem dyniowym ze spodem cynamonowym. Sprawdź łatwy i pyszny przepis! Zobacz
Panierowany Camembert w trójkącikach
Zachwyć znajomych i podaj serowe kąski podczas kolacji! Sprawdź nasz przepis! Zobacz
Zapiekany Camembert Naturalny Président
Camembert podaje się w temperaturze pokojowej, ale to pieczenie wydobywa głębię jego smaku. Sprawdź naszą propozycję podania sera! Zobacz

Pozostałe produkty

Dobry smak niejedno ma imię. Przyjrzyj się uważniej każdemu z nich.

ZOBACZ WSZYSTKIE PRODUKTY