Camembert Fabriqué
en Normandie 250 g

Ten Camembert, pochodzący z Normandii to najsłynniejszy ser pleśniowy. Swój wyjątkowy smak i aromat zawdzięcza od lat niezmiennej recepturze. Tworzony zgodnie z tradycją, serek jest wyjątkowo kremowy i  z każdym  kęsem rozpływa się w ustach. Aby zachwycić swoich gości, należy wyjąć ser na około pół godziny przed podaniem. Pozwoli to wydobyć pełnię smaku i wyjątkowy aromat Camembert Fabriqué en Normandie.

Można się nim delektować w każdej chwili,  zajadać z sałatą lub bagietką! Sprawdź nasze przepisy!

 

Ciekawostka

Serowe jaskinie to nie mit! Jaskinie są chłodne i wilgotne, co pozwala serom odpowiednio dojrzewać.


Przepisy

Sałatka ze szparagami, batatami i serem camembert
Sycąca sałatka, która łączy wszystko co najlepsze w jednym, doskonałym połączeniu! Zobacz
Deska serów wytrawna
Wytrawna deska serów - doskonała na zimowe wieczory. Podaj jako przystawkę podczas wykwintnego przyjęcia! Zobacz
Frytki marchewkowe z dipem twarożkowym
Frytki marchewkowe z dipem twarożkowym to wyśmienite rozwiązanie dla wszystkich, którzy szukają wyjątkowej FIT przekąski Zobacz
Sernik pomarańczowy na zimno
Prosty i niebanalny przepis na sernik na zimno. Wypróbuj przepis na ciasto bez pieczenia z Serka Waniliowego Président! Zobacz
Crostini z Twarogiem Delikatnym i czerwonym pesto
Chrupiąca bagietka, kremowy Twaróg Delikatny Naturalny i aromatyczne, czerwone pesto - idealne połączenie Zobacz
Zapiekany Camembert Naturalny Président
Camembert podaje się w temperaturze pokojowej, ale to pieczenie wydobywa głębię jego smaku. Sprawdź naszą propozycję podania sera! Zobacz

Pozostałe produkty

Dobry smak niejedno ma imię. Przyjrzyj się uważniej każdemu z nich.

ZOBACZ WSZYSTKIE PRODUKTY