Camembert Fabriqué
en Normandie 250 g

Ten Camembert, pochodzący z Normandii to najsłynniejszy ser pleśniowy. Swój wyjątkowy smak i aromat zawdzięcza od lat niezmiennej recepturze. Tworzony zgodnie z tradycją, serek jest wyjątkowo kremowy i  z każdym  kęsem rozpływa się w ustach. Aby zachwycić swoich gości, należy wyjąć ser na około pół godziny przed podaniem. Pozwoli to wydobyć pełnię smaku i wyjątkowy aromat Camembert Fabriqué en Normandie.

Można się nim delektować w każdej chwili,  zajadać z sałatą lub bagietką! Sprawdź nasze przepisy!

 

Ciekawostka

Serowe jaskinie to nie mit! Jaskinie są chłodne i wilgotne, co pozwala serom odpowiednio dojrzewać.


Przepisy

Jajka faszerowane z wędzonym łososiem
Zobacz nasz przepis na efektowne faszerowane jajka. Wyglądają pysznie? Koniecznie sprawdź! Zobacz
Camembert w migdałach
Niebanalny pomysł na camemberta i wyśmienite zestawienie smaków, doskonałe dla Waszego podniebienia! Zobacz
Lekki sernik na zimno ze świeżymi owocami
Słodki, lekki i prosty sernik o wyjątkowym, śmietankowym smaku! Zachwyci każdego łasucha, tego jesteśmy pewni! Zobacz
Pity śródziemnomorskie z Twarogiem Delikatnym
Pita to szybka przekąska, która jest sycąca i zdrowa! Zobacz
Zapiekany Camembert Naturalny Président
Camembert podaje się w temperaturze pokojowej, ale to pieczenie wydobywa głębię jego smaku. Sprawdź naszą propozycję podania sera! Zobacz
Quiche z serem camembert i konfiturą gruszkową
Słodycz gruszki i niezwykle wyrazisty w smaku, aromatyczny ser Camembert Président – czyli coś dla prawdziwych smakoszy. Zobacz

Pozostałe produkty

Dobry smak niejedno ma imię. Przyjrzyj się uważniej każdemu z nich.

ZOBACZ WSZYSTKIE PRODUKTY