Camembert Fabriqué
en Normandie 250 g

Ten Camembert, pochodzący z Normandii to najsłynniejszy ser pleśniowy. Swój wyjątkowy smak i aromat zawdzięcza od lat niezmiennej recepturze. Tworzony zgodnie z tradycją, serek jest wyjątkowo kremowy i  z każdym  kęsem rozpływa się w ustach. Aby zachwycić swoich gości, należy wyjąć ser na około pół godziny przed podaniem. Pozwoli to wydobyć pełnię smaku i wyjątkowy aromat Camembert Fabriqué en Normandie.

Można się nim delektować w każdej chwili,  zajadać z sałatą lub bagietką! Sprawdź nasze przepisy!

 

Ciekawostka

Serowe jaskinie to nie mit! Jaskinie są chłodne i wilgotne, co pozwala serom odpowiednio dojrzewać.


Przepisy

Mini tarty z ciasta francuskiego z Camembertem i świeżą żurawiną
Wyrazisty smak żurawiny i niesamowity aromat sera Camembert otulone delikatnym ciastem francuskim. Sprawdź nasz przepis! Zobacz
Grzanki z karmelizowaną cebulką i Camembert Aromatique Président
Aromatyczna przystawka na ciepło, przygotowana w 20 minut? Musisz sprawdzić naszą wersję grzanek z Camembertem Aromatycznym! Zobacz
Camembert w migdałach
Niebanalny pomysł na camemberta i wyśmienite zestawienie smaków, doskonałe dla Waszego podniebienia! Zobacz
Sernik z rosą
Pyszny, puszysty sernik z delikatną, chrupiącą bezą. Zobacz jakie to proste i wypróbuj nasz przepis! Zobacz
Nadziewane pomidorki z Twarogiem Delikatnym Ziołowym
Co powiesz na lekkie pomidorki? Przygotuj większą porcję - są tak pyszne, że same znikają z talerza. Zobacz
Kruche babeczki ze szpinakiem i Chevre Doux
Aromatyczny szpinak, chrupiące, kruche ciasto i delikatny serek kozi. Sprawdź przepis na wyjatkowe babeczki! Zobacz

Pozostałe produkty

Dobry smak niejedno ma imię. Przyjrzyj się uważniej każdemu z nich.

ZOBACZ WSZYSTKIE PRODUKTY