Camembert Fabriqué
en Normandie 250 g

Ten Camembert, pochodzący z Normandii to najsłynniejszy ser pleśniowy. Swój wyjątkowy smak i aromat zawdzięcza od lat niezmiennej recepturze. Tworzony zgodnie z tradycją, serek jest wyjątkowo kremowy i  z każdym  kęsem rozpływa się w ustach. Aby zachwycić swoich gości, należy wyjąć ser na około pół godziny przed podaniem. Pozwoli to wydobyć pełnię smaku i wyjątkowy aromat Camembert Fabriqué en Normandie.

Można się nim delektować w każdej chwili,  zajadać z sałatą lub bagietką! Sprawdź nasze przepisy!

 

Ciekawostka

Serowe jaskinie to nie mit! Jaskinie są chłodne i wilgotne, co pozwala serom odpowiednio dojrzewać.


Przepisy

Pieczony Camembert z jabłkiem i orzechami karmelizowanymi w miodzie
Jesień za oknami i jesień na talerzu! Camembert pieczony z jabłkiem i orzechami poleca się na jesienne wieczory. Skusisz się? Zobacz
Delikatna pascha wielkanocna
Doskonały deser na szczególne okazje, który zachwyci Twoich gości! Zobacz
Deska serów wytrawna
Wytrawna deska serów - doskonała na zimowe wieczory. Podaj jako przystawkę podczas wykwintnego przyjęcia! Zobacz
Sernik czarny las
Domowy sernik o z czekoladą i wiśniami oderwie Cię od kulinarnej rutyny. Poczuj smak wyjątkowego deseru i wypróbuj nasz przepis! Zobacz
Sernik pomarańczowy na zimno
Prosty i niebanalny przepis na sernik na zimno. Wypróbuj przepis na ciasto bez pieczenia z Serka Waniliowego Président! Zobacz
Burgery z camembertem
Burger, który skradnie każde serce! Zobacz

Pozostałe produkty

Dobry smak niejedno ma imię. Przyjrzyj się uważniej każdemu z nich.

ZOBACZ WSZYSTKIE PRODUKTY