Camembert na Grill
2 x 90 g

Grillowany Camembert przypadnie do gustu każdemu smakoszowi sera. Przyrządzony na ciepło Camembert doskonale komponuje się ze słodkimi konfiturami i warzywami. Kremowy i rozpływający się w ustach ser można zajadać na świeżej i chrupiącej bagietce. Camembert na Grill warto również podawać z dodatkiem ziół lub suszonych pomidorów.

Sprawdź nasze przepisy!

Ciekawostka

Niektóre sery pisane są wielką literą nie bez powodu. Oznacza to, że ich nazwa pochodzi od miasta, na przykład Camembert (miasto Camembert) albo Parmezan (Parma).


Przepisy

Camembert w migdałach
Niebanalny pomysł na camemberta i wyśmienite zestawienie smaków, doskonałe dla Waszego podniebienia! Zobacz
Placuszki z cukinii z Twarogiem Delikatnym
Delikatne, proste i jednocześnie wyraziste w smaku. Placki z cukinii możesz zjeść na przekąskę, obiad i kolację! Zobacz
Naleśniki z Twarogiem Delikatnym z Rzodkiewką
Szukasz pomysłu na naleśniki? Sprawdź nasz przepis! Zobacz
Crostini z Twarogiem Delikatnym i czerwonym pesto
Chrupiąca bagietka, kremowy Twaróg Delikatny Naturalny i aromatyczne, czerwone pesto - idealne połączenie Zobacz
Crostini z Twarogiem Delikatnym i zielonym pesto
Pyszne i lekkie Crostini z zielonym pesto i Twarogiem Delikatnym to przekąska, której nie sposób się oprzeć Zobacz
Łosoś panierowany w Président Corregio
Połączenie łososia i chrupkiej panierki z serem Corregio? Wypróbuj nasz przepis i zaskocz gości kompozycją wyjątkowych smaków. Zobacz

Pozostałe produkty

Dobry smak niejedno ma imię. Przyjrzyj się uważniej każdemu z nich.

ZOBACZ WSZYSTKIE PRODUKTY