Camembert na Grill
2 x 90 g

Grillowany Camembert przypadnie do gustu każdemu smakoszowi sera. Przyrządzony na ciepło Camembert doskonale komponuje się ze słodkimi konfiturami i warzywami. Kremowy i rozpływający się w ustach ser można zajadać na świeżej i chrupiącej bagietce. Camembert na Grill warto również podawać z dodatkiem ziół lub suszonych pomidorów.

Sprawdź nasze przepisy!

Ciekawostka

Niektóre sery pisane są wielką literą nie bez powodu. Oznacza to, że ich nazwa pochodzi od miasta, na przykład Camembert (miasto Camembert) albo Parmezan (Parma).


Przepisy

Sernik cytrynowy z Twarogiem Sernikowym
Chcesz zaskoczyć rodzinę lub znajomych nietypowym przepisem na sernik? Wypróbuj nasz cytrynowy. Sprawdź przepis Zobacz
Sałatka ze szparagami, batatami i serem camembert
Sycąca sałatka, która łączy wszystko co najlepsze w jednym, doskonałym połączeniu! Zobacz
Burgery z camembertem
Burger, który skradnie każde serce! Zobacz
Crostini z Twarogiem Delikatnym i czerwonym pesto
Chrupiąca bagietka, kremowy Twaróg Delikatny Naturalny i aromatyczne, czerwone pesto - idealne połączenie Zobacz
Sernik czarny las
Domowy sernik o z czekoladą i wiśniami oderwie Cię od kulinarnej rutyny. Poczuj smak wyjątkowego deseru i wypróbuj nasz przepis! Zobacz
Delikatna pascha wielkanocna
Doskonały deser na szczególne okazje, który zachwyci Twoich gości! Zobacz

Pozostałe produkty

Dobry smak niejedno ma imię. Przyjrzyj się uważniej każdemu z nich.

ZOBACZ WSZYSTKIE PRODUKTY