Camembert na Grill
2 x 90 g

Grillowany Camembert przypadnie do gustu każdemu smakoszowi sera. Przyrządzony na ciepło Camembert doskonale komponuje się ze słodkimi konfiturami i warzywami. Kremowy i rozpływający się w ustach ser można zajadać na świeżej i chrupiącej bagietce. Camembert na Grill warto również podawać z dodatkiem ziół lub suszonych pomidorów.

Sprawdź nasze przepisy!

Ciekawostka

Niektóre sery pisane są wielką literą nie bez powodu. Oznacza to, że ich nazwa pochodzi od miasta, na przykład Camembert (miasto Camembert) albo Parmezan (Parma).


Przepisy

Pieczony Camembert z jabłkiem i orzechami karmelizowanymi w miodzie
Jesień za oknami i jesień na talerzu! Camembert pieczony z jabłkiem i orzechami poleca się na jesienne wieczory. Skusisz się? Zobacz
Sernik z Mascarpone z kremem z białej czekolady i limonki
W przepisie zobaczysz jak szybko przygotować przepyszne ciasto, które zachwyci gości Zobacz
Sernik piernikowy
Masz ochotę na sernik? Wypróbuj nasz piernikowy z Twarogiem Sernikowym 4% Président! Zobacz
Crostini z Twarogiem Delikatnym i zielonym pesto
Pyszne i lekkie Crostini z zielonym pesto i Twarogiem Delikatnym to przekąska, której nie sposób się oprzeć Zobacz
Sernik pomarańczowy na zimno
Prosty i niebanalny przepis na sernik na zimno. Wypróbuj przepis na ciasto bez pieczenia z Serka Waniliowego Président! Zobacz
Śniadanie z Twarogiem Delikatnym z rzodkiewką Président
Kanapki to najprostsze i najszybsze śniadanie... Ale sprawdź jak można urozmaicić ten posiłek dzięki kilku prostym dodatkom. Zobacz

Pozostałe produkty

Dobry smak niejedno ma imię. Przyjrzyj się uważniej każdemu z nich.

ZOBACZ WSZYSTKIE PRODUKTY