Camembert na Grill
2 x 90 g

Grillowany Camembert przypadnie do gustu każdemu smakoszowi sera. Przyrządzony na ciepło Camembert doskonale komponuje się ze słodkimi konfiturami i warzywami. Kremowy i rozpływający się w ustach ser można zajadać na świeżej i chrupiącej bagietce. Camembert na Grill warto również podawać z dodatkiem ziół lub suszonych pomidorów.

Sprawdź nasze przepisy!

Ciekawostka

Niektóre sery pisane są wielką literą nie bez powodu. Oznacza to, że ich nazwa pochodzi od miasta, na przykład Camembert (miasto Camembert) albo Parmezan (Parma).


Przepisy

Sernik z Mascarpone z kremem z białej czekolady i limonki
W przepisie zobaczysz jak szybko przygotować przepyszne ciasto, które zachwyci gości Zobacz
Ciasteczka z Camembertem do smarowania i suszonymi pomidorami
Polecamy wytrawne ciasteczka z Camembertem do smarowania Président i suszonymi pomidorami. Nawet nie zauważysz, kiedy znikną z tal Zobacz
Bajgle w stylu greckim z Twarogiem Delikatnym Czosnkowym
Śniadanie lub szybka przekąska w greckim stylu? Sprawdź naszą propozycję podania bajgli! Zobacz
Sałatka z malinami i Brie Naturalnym
Brie i maliny? Mmmm, to napradę idealne połączenie. Sprawdzi się jako przekąska, obiad czy też kolacja. Zobacz
Tosty z Brie Naturalnym Président i grillowaną brzoskwinią
Tosty nie muszą być zwyczajne - wystarczą ciekawe dodatki. Sprawdź jak urozmaicić kanapki na ciepło! Zobacz
Mini tarty z ciasta francuskiego z Camembertem i świeżą żurawiną
Wyrazisty smak żurawiny i niesamowity aromat sera Camembert otulone delikatnym ciastem francuskim. Sprawdź nasz przepis! Zobacz

Pozostałe produkty

Dobry smak niejedno ma imię. Przyjrzyj się uważniej każdemu z nich.

ZOBACZ WSZYSTKIE PRODUKTY