Łosoś panierowany w Président Corregio

Przepis

W prasce rozgnieć czosnek, dodaj oliwę, bułkę tartą, pietruszkę i ser Corregio Président. Wymieszaj wszystkie składniki panierki i nałóż dokładnie na spód oczyszczonego łososia. Piecz w 180 stopniach przez 10-12 minut, w zależności od grubości filetów.

Dodatkowe informacje o przepisie:
20 min 2

Składniki

2 filety świeżego łososia (ok. 400 g)
3 łyżki sera Corregio Président
Pół szklanki bułki tartej
Mała garść świeżej pietruszki
2 łyżki oliwy
1 mały ząbek czosnku

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Krucha tarta z orzechowym Brie i żurawiną
Szukasz jesiennych dań z wyrazistym smakiem? Sprawdź przepis na kruchą tartę z orzechowym Brie Président i żurawiną! Zobacz
Placuszki z jabłkami i Twarogiem Delikatnym Naturalnym
Wpróbuj lekkie i tradycyjne placuszki z jabłkami i Twarogiem Delikatnym Naturalnym Président! Zobacz
Omlet z warzywami i Twarogiem Delikatnym ze szczypiorkiem
Rano często brakuje czasu na wymyślanie śniadań. Sprawdź nasz przepis na szybki i jednocześnie przepyszny omlet. Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY