Łosoś panierowany w Président Corregio

Przepis

W prasce rozgnieć czosnek, dodaj oliwę, bułkę tartą, pietruszkę i ser Corregio Président. Wymieszaj wszystkie składniki panierki i nałóż dokładnie na spód oczyszczonego łososia. Piecz w 180 stopniach przez 10-12 minut, w zależności od grubości filetów.

Dodatkowe informacje o przepisie:
20 min 2

Składniki

2 filety świeżego łososia (ok. 400 g)
3 łyżki sera Corregio Président
Pół szklanki bułki tartej
Mała garść świeżej pietruszki
2 łyżki oliwy
1 mały ząbek czosnku

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Zawijane tortille z Twarogiem Delikatnym z ziołami i łososiem
Do szkoły, do pracy, na śniadanie, na obiad, przekąska... Tortilla na milion sposobów. Sprawdź naszą propozycję. Zobacz
Sernik dyniowy ze spodem cynamonowym
Smakuj życie z naszym pysznym sernikiem dyniowym ze spodem cynamonowym. Sprawdź łatwy i pyszny przepis! Zobacz
Kruche babeczki ze szpinakiem i Chevre Doux
Aromatyczny szpinak, chrupiące, kruche ciasto i delikatny serek kozi. Sprawdź przepis na wyjatkowe babeczki! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY