Łosoś panierowany w Président Corregio

Przepis

W prasce rozgnieć czosnek, dodaj oliwę, bułkę tartą, pietruszkę i ser Corregio Président. Wymieszaj wszystkie składniki panierki i nałóż dokładnie na spód oczyszczonego łososia. Piecz w 180 stopniach przez 10-12 minut, w zależności od grubości filetów.

Dodatkowe informacje o przepisie:
20 min 2

Składniki

2 filety świeżego łososia (ok. 400 g)
3 łyżki sera Corregio Président
Pół szklanki bułki tartej
Mała garść świeżej pietruszki
2 łyżki oliwy
1 mały ząbek czosnku

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Mini serniczki na zimno
Na osłodę ostatnich gorących dni mamy pyszną propozycję - mini serniczki na zimno z owocami i Twarogiem sernikowym z Mascarpone Zobacz
Kanapki z Twarogiem Delikatnym z rzodkiewką i warzywami
Kanapki z Twarogiem Delikatnym to zdrowa i pyszna przekąska, którą przygotujesz w 5 minut! Zobacz
Mini serniczki z powidłami
Zaskocz swoich gości pysznymi mini serniczkami z powidłami z Twarogu Sernikowego Président. Sprawdź nasz przepis! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY