Łosoś panierowany w Président Corregio

Przepis

W prasce rozgnieć czosnek, dodaj oliwę, bułkę tartą, pietruszkę i ser Corregio Président. Wymieszaj wszystkie składniki panierki i nałóż dokładnie na spód oczyszczonego łososia. Piecz w 180 stopniach przez 10-12 minut, w zależności od grubości filetów.

Dodatkowe informacje o przepisie:
20 min 2

Składniki

2 filety świeżego łososia (ok. 400 g)
3 łyżki sera Corregio Président
Pół szklanki bułki tartej
Mała garść świeżej pietruszki
2 łyżki oliwy
1 mały ząbek czosnku

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Burgery z camembertem
Burger, który skradnie każde serce! Zobacz
Sernik piernikowy
Masz ochotę na sernik? Wypróbuj nasz piernikowy z Twarogiem Sernikowym 4% Président! Zobacz
Sernik z ajerkoniakiem
Wyszukany, oryginalny, delikatny i zachwycający...taki właśnie jest sernik z ajerkoniakiem! Koniecznie sprawdź nasz przepis! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY