Śniadanie z Twarogiem Delikatnym z rzodkiewką Président

Przepis

Przekrój pieczywo, posmaruj masłem i grubą warstwą twarogu Delikatnego z rzodkiewką Président.

Na wierzchu poukładaj umyte i pokrojone w plasterki ogórki, rzodkiewki, a także kiełki i szczypiorek.

Dodatkowe informacje o przepisie:
5 min 2

Składniki

Twaróg Delikatny z rzodkiewką Président
Łyżka Masła Ekstra Président
2 Świeże bułki
Łyżka szczypiorku
Łyżka kiełków jarmużu
Rzodkiewki

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Sernik z kratką
Sernik można zrobić na setki sposobów... Ale jego klasyczne wydanie zdecydowanie cieszy się największym powodzeniem. Sprawdź! Zobacz
Dip do świeżych warzyw z Twarogu Delikatnego z czosnkiem Président
Zdrowa przekąska do serialu? Warzywa brzmią nudno... Ale wystarczy dip i od razu będzie przyjemniej! Zobacz
Tosty z Brie Naturalnym Président i grillowaną brzoskwinią
Tosty nie muszą być zwyczajne - wystarczą ciekawe dodatki. Sprawdź jak urozmaicić kanapki na ciepło! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY