Śniadanie z Twarogiem Delikatnym z rzodkiewką Président

Przepis

Przekrój pieczywo, posmaruj masłem i grubą warstwą twarogu Delikatnego z rzodkiewką Président.

Na wierzchu poukładaj umyte i pokrojone w plasterki ogórki, rzodkiewki, a także kiełki i szczypiorek.

Dodatkowe informacje o przepisie:
5 min 2

Składniki

Twaróg Delikatny z rzodkiewką Président
Łyżka Masła Ekstra Président
2 Świeże bułki
Łyżka szczypiorku
Łyżka kiełków jarmużu
Rzodkiewki

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Deska serów lekka
Deska serów to coś dla prawdziwych smakoszy! Bogactwo serów, bakalii i owoców - sprawdź naszą propozycję podania! Zobacz
Łosoś panierowany w Président Corregio
Połączenie łososia i chrupkiej panierki z serem Corregio? Wypróbuj nasz przepis i zaskocz gości kompozycją wyjątkowych smaków. Zobacz
Tosty z Camembertem Président i pieczarkami
Kanapka na ciepło? Sprawdź przepis na aromatyczne, jesienne danie z Camembertem Président smakowym. Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY