Camembert faszerowany bakaliami i orzechami

Przepis

Bakalie i orzechy posiekaj, dodaj miód i wymieszaj. Ser camembert przekrój wzdłuż na pół, nafaszeruj przygotowaną mieszanką, zawiń w pergamin i włóż do lodówki na minimum 2 godziny. Podawaj ze świeżym pieczywem.

Dodatkowe informacje o przepisie:
130 min 2

Składniki

1 opakowanie sera Camembert Président
1 szklanka mieszanki bakalii i orzechów (o. włoskie, nerkowca,migdały, żurawina, rodzynki, morele)
2-3 łyżki płynnego miodu

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Śniadanie z Twarogiem Delikatnym z rzodkiewką Président
Kanapki to najprostsze i najszybsze śniadanie... Ale sprawdź jak można urozmaicić ten posiłek dzięki kilku prostym dodatkom. Zobacz
Frytki marchewkowe z dipem twarożkowym
Frytki marchewkowe z dipem twarożkowym to wyśmienite rozwiązanie dla wszystkich, którzy szukają wyjątkowej FIT przekąski Zobacz
Nadziewane pomidorki z Twarogiem Delikatnym Ziołowym
Co powiesz na lekkie pomidorki? Przygotuj większą porcję - są tak pyszne, że same znikają z talerza. Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY