Camembert faszerowany bakaliami i orzechami

Przepis

Bakalie i orzechy posiekaj, dodaj miód i wymieszaj. Ser camembert przekrój wzdłuż na pół, nafaszeruj przygotowaną mieszanką, zawiń w pergamin i włóż do lodówki na minimum 2 godziny. Podawaj ze świeżym pieczywem.

Dodatkowe informacje o przepisie:
130 min 2

Składniki

1 opakowanie sera Camembert Président
1 szklanka mieszanki bakalii i orzechów (o. włoskie, nerkowca,migdały, żurawina, rodzynki, morele)
2-3 łyżki płynnego miodu

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Burgery z camembertem
Burger, który skradnie każde serce! Zobacz
Śniadanie z Twarogiem Delikatnym z rzodkiewką Président
Kanapki to najprostsze i najszybsze śniadanie... Ale sprawdź jak można urozmaicić ten posiłek dzięki kilku prostym dodatkom. Zobacz
Sernik piernikowy
Masz ochotę na sernik? Wypróbuj nasz piernikowy z Twarogiem Sernikowym 4% Président! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY