Camembert faszerowany bakaliami i orzechami

Przepis

Bakalie i orzechy posiekaj, dodaj miód i wymieszaj. Ser camembert przekrój wzdłuż na pół, nafaszeruj przygotowaną mieszanką, zawiń w pergamin i włóż do lodówki na minimum 2 godziny. Podawaj ze świeżym pieczywem.

Dodatkowe informacje o przepisie:
130 min 2

Składniki

1 opakowanie sera Camembert Président
1 szklanka mieszanki bakalii i orzechów (o. włoskie, nerkowca,migdały, żurawina, rodzynki, morele)
2-3 łyżki płynnego miodu

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Sałatka z serem Bleu d'Auvergne, pieczonym kurczakiem i winogronami
Szukasz pomysłu na ciekawą sałatkę? Nasze nieszablonowe połączenie smaków na pewno każdemu przypadkie do gustu. Sprawdź przepis! Zobacz
Seromakowiec
Masz ochotę na połączenie klasycznego makowca i tradycyjnego sernika? Sprawdź nasz wyjątkowy i łatwy przepis! Zobacz
Łosoś panierowany w Président Corregio
Połączenie łososia i chrupkiej panierki z serem Corregio? Wypróbuj nasz przepis i zaskocz gości kompozycją wyjątkowych smaków. Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY