Camembert w migdałach

Pyszne połączenia nie muszą być oczywiste...sprawdź, jak zaskoczyć gości, podając ser w wyjątkowej panierce.

Przepis

Migdały posiekaj drobno i podpraż na suchej patelni przez 2-3 minuty stale mieszając, aż się zarumienią. Camembert posmaruj miodem i obtocz w przestudzonej posypce migdałowej.

Dodatkowe informacje o przepisie:
10MIN

Składniki

1 opakowanie Camembert President
duża garść migdałów
2 łyżki miodu

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Chałka z Twarogiem Delikatnym Naturalnym Président
Dzieci uwielbiają chałkę na każdą okazję. Sprawdź jak dzięki owocom i Twarogowi Delikatnemu urozmaicić słodką przekąskę. Zobacz
Sernik na zimno na biszkoptach
Sernik na zimno skradnie każde serce! Sprawdź, jak szybko i łatwo możesz zrobić go w swojej kuchni! Zobacz
Placuszki z jabłkami i Twarogiem Delikatnym Naturalnym
Wpróbuj lekkie i tradycyjne placuszki z jabłkami i Twarogiem Delikatnym Naturalnym Président! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY