Camembert w migdałach

Pyszne połączenia nie muszą być oczywiste...sprawdź, jak zaskoczyć gości, podając ser w wyjątkowej panierce.

Przepis

Migdały posiekaj drobno i podpraż na suchej patelni przez 2-3 minuty stale mieszając, aż się zarumienią. Camembert posmaruj miodem i obtocz w przestudzonej posypce migdałowej.

Dodatkowe informacje o przepisie:
10MIN

Składniki

1 opakowanie Camembert President
duża garść migdałów
2 łyżki miodu

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Sałatka z burakami, figami i Président Brique de Chèvre
Kto powiedział, że sałatka musi być nudna? Wypróbuj nasz przepis na sałatkę z burakami, figami i Président Brique de Chèvre! Zobacz
Sernik pomarańczowy na zimno
Prosty i niebanalny przepis na sernik na zimno. Wypróbuj przepis na ciasto bez pieczenia z Serka Waniliowego Président! Zobacz
Placuszki z jabłkami i Twarogiem Delikatnym Naturalnym
Wpróbuj lekkie i tradycyjne placuszki z jabłkami i Twarogiem Delikatnym Naturalnym Président! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY