Camembert w migdałach

Pyszne połączenia nie muszą być oczywiste...sprawdź, jak zaskoczyć gości, podając ser w wyjątkowej panierce.

Przepis

Migdały posiekaj drobno i podpraż na suchej patelni przez 2-3 minuty stale mieszając, aż się zarumienią. Camembert posmaruj miodem i obtocz w przestudzonej posypce migdałowej.

Dodatkowe informacje o przepisie:
10MIN

Składniki

1 opakowanie Camembert President
duża garść migdałów
2 łyżki miodu

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Kanapki z konfiturą pomarańczową i Camembertem Président
Kanapki nie muszą być nudne! Wypróbuj te z konfiturą pomarańczową i Camembert Président Zobacz
Kanapki piknikowe z Twarogiem Delikatnym z Pomidorami
Szukasz inspiracji na piknikową przekąskę? Sprawdź naszą propozycję! Zobacz
Panierowany Camembert w trójkącikach
Zachwyć znajomych i podaj serowe kąski podczas kolacji! Sprawdź nasz przepis! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY