Camembert w migdałach

Pyszne połączenia nie muszą być oczywiste...sprawdź, jak zaskoczyć gości, podając ser w wyjątkowej panierce.

Przepis

Migdały posiekaj drobno i podpraż na suchej patelni przez 2-3 minuty stale mieszając, aż się zarumienią. Camembert posmaruj miodem i obtocz w przestudzonej posypce migdałowej.

Dodatkowe informacje o przepisie:
10MIN

Składniki

1 opakowanie Camembert President
duża garść migdałów
2 łyżki miodu

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Kąski ogórkowe z serkiem Rondelé
Szybka i smaczna przekąska z łososiem? Wypróbuj przepis na kąski ogórkowe z serkiem Rondelé Zobacz
Deska sera z Camembertem Naturalnym Président
Wieczór z przyjaciółmi? Do wina zawsze idealnie sprawdzi się deska z serem, Sprawdź jak podać Camembert. Zobacz
Dip do świeżych warzyw z Twarogu Delikatnego z czosnkiem Président
Zdrowa przekąska do serialu? Warzywa brzmią nudno... Ale wystarczy dip i od razu będzie przyjemniej! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY