Grzanki z karmelizowaną cebulką i Camembert Aromatique Président

Przepis

Cebulę obierz i pokrój w piórka. Dodaj szczyptę soli i rozmaryn i smaż na 1 łyżce oliwy, na średnim ogniu przez ok. 10-15 minut. Podczas smażenia często mieszaj i co kilka minut podlewaj małą ilością wody, do uzyskania ciemnego, głębokiego koloru. W międzyczasie pokrój półbagietkę na plastry, natrzyj pozostałą oliwą i podpiecz w 180 st przez 5 minut. Na grzankach ułóż gotową cebulkę i plastry sera Camembert Aromatique Président.

Dodatkowe informacje o przepisie:
30 min 2

Składniki

1 opakowanie Camembert Aromatique Président
1 półbagietka
2 średnie cebule
½ łyżeczki rozmarynu
3 łyżki oliwy
sól do smaku

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Sernik z Mascarpone z kremem z białej czekolady i limonki
W przepisie zobaczysz jak szybko przygotować przepyszne ciasto, które zachwyci gości Zobacz
Zawijane tortille z Twarogiem Delikatnym z ziołami i łososiem
Do szkoły, do pracy, na śniadanie, na obiad, przekąska... Tortilla na milion sposobów. Sprawdź naszą propozycję. Zobacz
Sernik z rosą
Pyszny, puszysty sernik z delikatną, chrupiącą bezą. Zobacz jakie to proste i wypróbuj nasz przepis! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY