Grzanki z karmelizowaną cebulką i Camembert Aromatique Président

Przepis

Cebulę obierz i pokrój w piórka. Dodaj szczyptę soli i rozmaryn i smaż na 1 łyżce oliwy, na średnim ogniu przez ok. 10-15 minut. Podczas smażenia często mieszaj i co kilka minut podlewaj małą ilością wody, do uzyskania ciemnego, głębokiego koloru. W międzyczasie pokrój półbagietkę na plastry, natrzyj pozostałą oliwą i podpiecz w 180 st przez 5 minut. Na grzankach ułóż gotową cebulkę i plastry sera Camembert Aromatique Président.

Dodatkowe informacje o przepisie:
30 min 2

Składniki

1 opakowanie Camembert Aromatique Président
1 półbagietka
2 średnie cebule
½ łyżeczki rozmarynu
3 łyżki oliwy
sól do smaku

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Kruche babeczki ze szpinakiem i Chevre Doux
Aromatyczny szpinak, chrupiące, kruche ciasto i delikatny serek kozi. Sprawdź przepis na wyjatkowe babeczki! Zobacz
Zapiekany Camembert Naturalny Président
Camembert podaje się w temperaturze pokojowej, ale to pieczenie wydobywa głębię jego smaku. Sprawdź naszą propozycję podania sera! Zobacz
Delikatna pascha wielkanocna
Doskonały deser na szczególne okazje, który zachwyci Twoich gości! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY