






Grzanki z karmelizowaną cebulką i Camembert Aromatique Président
Przepis

Cebulę obierz i pokrój w piórka. Dodaj szczyptę soli i rozmaryn i smaż na 1 łyżce oliwy, na średnim ogniu przez ok. 10-15 minut. Podczas smażenia często mieszaj i co kilka minut podlewaj małą ilością wody, do uzyskania ciemnego, głębokiego koloru. W międzyczasie pokrój półbagietkę na plastry, natrzyj pozostałą oliwą i podpiecz w 180 st przez 5 minut. Na grzankach ułóż gotową cebulkę i plastry sera Camembert Aromatique Président.


Składniki
![]() | 1 opakowanie Camembert Aromatique Président |
![]() | 1 półbagietka |
![]() | 2 średnie cebule |
![]() | ½ łyżeczki rozmarynu |
![]() | 3 łyżki oliwy |
![]() | sól do smaku |
Pozostałe przepisy
Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.






