Jajka faszerowane Twarogiem Delikatnym z Rzodkiewką

Przepis

Jajka przestudź i obierz. Żółtka delikatnie wyjmij łyżeczką, przełóż do miseczki i rozgnieć. Do żółtek dodaj Twaróg Delikatny z Rzodkiewką, wymieszaj i nafaszeruj jajka.

Dodatkowe informacje o przepisie:
5 min 2

Składniki

Twaróg Delikatny Rzodkiewka 100 g
4 jajka ugotowane na twardo

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Rogaliki z jabłkiem i Brie Président
Dobry dzień zaczyna się od dobrego śniadania. Pyszne rogaliki z jabłkiem i Brie Président - zapewnią Ci energi Zobacz
Łosoś panierowany w Président Corregio
Połączenie łososia i chrupkiej panierki z serem Corregio? Wypróbuj nasz przepis i zaskocz gości kompozycją wyjątkowych smaków. Zobacz
Omlet z warzywami i Twarogiem Delikatnym ze szczypiorkiem
Rano często brakuje czasu na wymyślanie śniadań. Sprawdź nasz przepis na szybki i jednocześnie przepyszny omlet. Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY