Jajka faszerowane Twarogiem Delikatnym z Rzodkiewką
Przepis
Jajka przestudź i obierz. Żółtka delikatnie wyjmij łyżeczką, przełóż do miseczki i rozgnieć. Do żółtek dodaj Twaróg Delikatny z Rzodkiewką, wymieszaj i nafaszeruj jajka.
Dodatkowe informacje o przepisie:
5 min
2
Składniki
Twaróg Delikatny Rzodkiewka 100 g | |
4 jajka ugotowane na twardo |
Pozostałe przepisy
Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.
Grzanki z karmelizowaną cebulką i Camembert Aromatique Président
Aromatyczna przystawka na ciepło, przygotowana w 20 minut? Musisz sprawdzić naszą wersję grzanek z Camembertem Aromatycznym!
Zobacz
Krem brokułowy z Camembertem
Szukasz pomysłu na smaczny i zdrowy obiad? Postaw na kremową konsystencję i pyszny, brokułowy smak!
Zobacz
Sernik z kratką
Sernik można zrobić na setki sposobów... Ale jego klasyczne wydanie zdecydowanie cieszy się największym powodzeniem. Sprawdź!
Zobacz