Jajka faszerowane Twarogiem Delikatnym z Rzodkiewką

Przepis

Jajka przestudź i obierz. Żółtka delikatnie wyjmij łyżeczką, przełóż do miseczki i rozgnieć. Do żółtek dodaj Twaróg Delikatny z Rzodkiewką, wymieszaj i nafaszeruj jajka.

Dodatkowe informacje o przepisie:
5 min 2

Składniki

Twaróg Delikatny Rzodkiewka 100 g
4 jajka ugotowane na twardo

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Tosty z Brie Naturalnym Président i grillowaną brzoskwinią
Tosty nie muszą być zwyczajne - wystarczą ciekawe dodatki. Sprawdź jak urozmaicić kanapki na ciepło! Zobacz
Sałatka z burakami, figami i Président Brique de Chèvre
Kto powiedział, że sałatka musi być nudna? Wypróbuj nasz przepis na sałatkę z burakami, figami i Président Brique de Chèvre! Zobacz
Camembert w migdałach
Niebanalny pomysł na camemberta i wyśmienite zestawienie smaków, doskonałe dla Waszego podniebienia! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY