Jajka faszerowane Twarogiem Delikatnym z Rzodkiewką

Przepis

Jajka przestudź i obierz. Żółtka delikatnie wyjmij łyżeczką, przełóż do miseczki i rozgnieć. Do żółtek dodaj Twaróg Delikatny z Rzodkiewką, wymieszaj i nafaszeruj jajka.

Dodatkowe informacje o przepisie:
5 min 2

Składniki

Twaróg Delikatny Rzodkiewka 100 g
4 jajka ugotowane na twardo

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Krem brokułowy z Camembertem
Szukasz pomysłu na smaczny i zdrowy obiad? Postaw na kremową konsystencję i pyszny, brokułowy smak! Zobacz
Omlet z warzywami i Twarogiem Delikatnym ze szczypiorkiem
Rano często brakuje czasu na wymyślanie śniadań. Sprawdź nasz przepis na szybki i jednocześnie przepyszny omlet. Zobacz
Krucha tarta z orzechowym Brie i żurawiną
Szukasz jesiennych dań z wyrazistym smakiem? Sprawdź przepis na kruchą tartę z orzechowym Brie Président i żurawiną! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY