Jajka faszerowane z wędzonym łososiem
Przepis
Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Przekrój na połówki i wydobądź żółtka za pomocą łyżeczki, przełóż do osobnej miski. Do żółtek dodaj Twaróg Delikatny Naturalny, łososia pokrojonego w drobną kostkę, koperek, sok z cytryny, sól i pieprz. Nafaszeruj jajka przygotowaną masą. Możesz udekorować jajka paseczkami wędzonego łososia oraz świeżym koperkiem.
Składniki
| 5 jajek | |
| 2-3 łyżki Twarogu Delikatnego Naturalnego | |
| 50 g wędzonego łososia | |
| 2 łyżki posiekanego koperku | |
| 1 łyżka soku z cytryny | |
| sól i pieprz do smaku |
Pozostałe przepisy
Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

