Jajka faszerowane z wędzonym łososiem

Przepis

Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Przekrój na połówki i wydobądź żółtka za pomocą łyżeczki, przełóż do osobnej miski. Do żółtek dodaj Twaróg Delikatny Naturalny, łososia pokrojonego w drobną kostkę, koperek, sok z cytryny, sól i pieprz. Nafaszeruj jajka przygotowaną masą. Możesz udekorować jajka paseczkami wędzonego łososia oraz świeżym koperkiem.

Dodatkowe informacje o przepisie:
20MIN 6

Składniki

5 jajek
2-3 łyżki Twarogu Delikatnego Naturalnego
50 g wędzonego łososia
2 łyżki posiekanego koperku
1 łyżka soku z cytryny
sól i pieprz do smaku

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Grillowany camembert z warzywami
Masz ochotę na grillowany ser? Sprawdź przepis i odkryj smak rozpływającego się w ustach Camembert Grill Président. Zobacz
Tosty z Brie Naturalnym Président i grillowaną brzoskwinią
Tosty nie muszą być zwyczajne - wystarczą ciekawe dodatki. Sprawdź jak urozmaicić kanapki na ciepło! Zobacz
Makaron w kremowym sosie pomidorowym z Président Corregio
Szukasz pomysłu na makaron? Sprawdź przepis na nasz przepis z Président Corregio. Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY