






Jajka faszerowane z wędzonym łososiem
Przepis

Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Przekrój na połówki i wydobądź żółtka za pomocą łyżeczki, przełóż do osobnej miski. Do żółtek dodaj Twaróg Delikatny Naturalny, łososia pokrojonego w drobną kostkę, koperek, sok z cytryny, sól i pieprz. Nafaszeruj jajka przygotowaną masą. Możesz udekorować jajka paseczkami wędzonego łososia oraz świeżym koperkiem.


Składniki
![]() | 5 jajek |
![]() | 2-3 łyżki Twarogu Delikatnego Naturalnego |
![]() | 50 g wędzonego łososia |
![]() | 2 łyżki posiekanego koperku |
![]() | 1 łyżka soku z cytryny |
![]() | sól i pieprz do smaku |
Pozostałe przepisy
Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.






