Jajka faszerowane z wędzonym łososiem

Przepis

Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Przekrój na połówki i wydobądź żółtka za pomocą łyżeczki, przełóż do osobnej miski. Do żółtek dodaj Twaróg Delikatny Naturalny, łososia pokrojonego w drobną kostkę, koperek, sok z cytryny, sól i pieprz. Nafaszeruj jajka przygotowaną masą. Możesz udekorować jajka paseczkami wędzonego łososia oraz świeżym koperkiem.

Dodatkowe informacje o przepisie:
20MIN 6

Składniki

5 jajek
2-3 łyżki Twarogu Delikatnego Naturalnego
50 g wędzonego łososia
2 łyżki posiekanego koperku
1 łyżka soku z cytryny
sól i pieprz do smaku

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Kruche babeczki ze szpinakiem i Chevre Doux
Aromatyczny szpinak, chrupiące, kruche ciasto i delikatny serek kozi. Sprawdź przepis na wyjatkowe babeczki! Zobacz
Crostini z Twarogiem Delikatnym i czerwonym pesto
Chrupiąca bagietka, kremowy Twaróg Delikatny Naturalny i aromatyczne, czerwone pesto - idealne połączenie Zobacz
Sernik cytrynowy z Twarogiem Sernikowym
Chcesz zaskoczyć rodzinę lub znajomych nietypowym przepisem na sernik? Wypróbuj nasz cytrynowy. Sprawdź przepis Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY