Jajka faszerowane z wędzonym łososiem

Przepis

Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Przekrój na połówki i wydobądź żółtka za pomocą łyżeczki, przełóż do osobnej miski. Do żółtek dodaj Twaróg Delikatny Naturalny, łososia pokrojonego w drobną kostkę, koperek, sok z cytryny, sól i pieprz. Nafaszeruj jajka przygotowaną masą. Możesz udekorować jajka paseczkami wędzonego łososia oraz świeżym koperkiem.

Dodatkowe informacje o przepisie:
20MIN 6

Składniki

5 jajek
2-3 łyżki Twarogu Delikatnego Naturalnego
50 g wędzonego łososia
2 łyżki posiekanego koperku
1 łyżka soku z cytryny
sól i pieprz do smaku

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Bruschetta z Twarogiem Delikatnym z Ziołami
Przepis na bruschettę jest szybki, a efekt zdumiewający. Wypróbuj ten prosty sposób na szybką i zdrową przekąskę! Zobacz
Kruche babeczki ze szpinakiem i Chevre Doux
Aromatyczny szpinak, chrupiące, kruche ciasto i delikatny serek kozi. Sprawdź przepis na wyjatkowe babeczki! Zobacz
Sernik z ciepłymi malinami
Klasyczny sernik z pysznym, ciepłym sosem z malin... to brzmi jak słodka przyjemność, której trudno się oprzeć. Sprawdź przepis! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY