Kanapki z miodem i Rondelé orzechowym

Przepis

Kromki chleba posmaruj serkiem Président Rondelé. Następnie polej miodem i dodaj połówki orzechów. Rozkoszuj się wspaniałym połączeniem puszystego twarogu i jesiennych orzechów. 

Dodatkowe informacje o przepisie:
10 min 2

Składniki

1/2 opakowania sera Président Rondelé
2 kromki chleba na zakwasie
Mała garstka połówek orzechów włoskich
2 łyżeczki naturalnego miodu

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Sernik z Mascarpone z kremem z białej czekolady i limonki
W przepisie zobaczysz jak szybko przygotować przepyszne ciasto, które zachwyci gości Zobacz
Letnia sałatka z camembertem i grzankami
Świetne połączenie składników, które każdemu przypadnie do...smaku! Zobacz
Pity śródziemnomorskie z Twarogiem Delikatnym
Pita to szybka przekąska, która jest sycąca i zdrowa! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY