Kanapki z miodem i Rondelé orzechowym

Przepis

Kromki chleba posmaruj serkiem Président Rondelé. Następnie polej miodem i dodaj połówki orzechów. Rozkoszuj się wspaniałym połączeniem puszystego twarogu i jesiennych orzechów. 

Dodatkowe informacje o przepisie:
10 min 2

Składniki

1/2 opakowania sera Président Rondelé
2 kromki chleba na zakwasie
Mała garstka połówek orzechów włoskich
2 łyżeczki naturalnego miodu

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Wafle ryżowe z Twarogiem Delikatnym Naturalnym, owocami i miodem
Lekkie i pyszne śniadanie to idealny początek dnia. Wypróbuj nasze kanapki na waflach ryżowych z owocami i miodem. Zobacz
Tortilla z Twarogiem Delikatnym z pomidorami Président
Szybkie śniadanie, pyszna kolacja, a może przekąska w ciągu dnia? Wypróbuj nasz przepis na tortillę! Zobacz
Delikatna pascha wielkanocna
Doskonały deser na szczególne okazje, który zachwyci Twoich gości! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY