Kanapki z miodem i Rondelé orzechowym
Przepis
Kromki chleba posmaruj serkiem Président Rondelé. Następnie polej miodem i dodaj połówki orzechów. Rozkoszuj się wspaniałym połączeniem puszystego twarogu i jesiennych orzechów.
Dodatkowe informacje o przepisie:
10 min
2
Składniki
1/2 opakowania sera Président Rondelé | |
2 kromki chleba na zakwasie | |
Mała garstka połówek orzechów włoskich | |
2 łyżeczki naturalnego miodu |
Pozostałe przepisy
Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.
Bułki twarogowe z Twarogiem Delikatnym Naturalnym
Bułki z dodatkiem twarogu - nie tylko jako dodatek, lecz także jako jeden ze składników ciasta! Sprawdź nasz przepis!
Zobacz
Delikatna pascha wielkanocna
Doskonały deser na szczególne okazje, który zachwyci Twoich gości!
Zobacz
Sernik z ajerkoniakiem
Wyszukany, oryginalny, delikatny i zachwycający...taki właśnie jest sernik z ajerkoniakiem! Koniecznie sprawdź nasz przepis!
Zobacz