Kanapki z miodem i Rondelé orzechowym

Przepis

Kromki chleba posmaruj serkiem Président Rondelé. Następnie polej miodem i dodaj połówki orzechów. Rozkoszuj się wspaniałym połączeniem puszystego twarogu i jesiennych orzechów. 

Dodatkowe informacje o przepisie:
10 min 2

Składniki

1/2 opakowania sera Président Rondelé
2 kromki chleba na zakwasie
Mała garstka połówek orzechów włoskich
2 łyżeczki naturalnego miodu

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Bułki twarogowe z Twarogiem Delikatnym Naturalnym
Bułki z dodatkiem twarogu - nie tylko jako dodatek, lecz także jako jeden ze składników ciasta! Sprawdź nasz przepis! Zobacz
Delikatna pascha wielkanocna
Doskonały deser na szczególne okazje, który zachwyci Twoich gości! Zobacz
Sernik z ajerkoniakiem
Wyszukany, oryginalny, delikatny i zachwycający...taki właśnie jest sernik z ajerkoniakiem! Koniecznie sprawdź nasz przepis! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY