Kanapki z miodem i Rondelé orzechowym

Przepis

Kromki chleba posmaruj serkiem Président Rondelé. Następnie polej miodem i dodaj połówki orzechów. Rozkoszuj się wspaniałym połączeniem puszystego twarogu i jesiennych orzechów. 

Dodatkowe informacje o przepisie:
10 min 2

Składniki

1/2 opakowania sera Président Rondelé
2 kromki chleba na zakwasie
Mała garstka połówek orzechów włoskich
2 łyżeczki naturalnego miodu

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Crostini z Twarogiem Delikatnym i zielonym pesto
Pyszne i lekkie Crostini z zielonym pesto i Twarogiem Delikatnym to przekąska, której nie sposób się oprzeć Zobacz
Łosoś panierowany w Président Corregio
Połączenie łososia i chrupkiej panierki z serem Corregio? Wypróbuj nasz przepis i zaskocz gości kompozycją wyjątkowych smaków. Zobacz
Camembert z grilla z macerowanymi czereśniami
Grill, czereśnie, camembert...Połączenie, które każdy smakosz zapamięta na długo! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY