Kanapki z pastą jajeczną z Twarogiem Delikatnym z ziołami

Przepis

Ugotowane jajka obierz i pokrój w drobną kostkę.

Wymieszaj z Twarogiem Delikatnym z ziołami, dodaj sok z cytryny, dopraw solą i pieprzem.

Odetnij skórkę od chleba, posmaruj kromki obficie pastą i złóż.

Dodatkowe informacje o przepisie:
5 min 2

Składniki

1 opakowanie Twarogu Delikatnego z ziołami
3 jajka ugotowane na twardo
1 łyżka soku z cytryny
sól i pieprz do smaku
4 kromki maślanego chleba typu brioche

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Deska sera z Camembertem Naturalnym Président
Wieczór z przyjaciółmi? Do wina zawsze idealnie sprawdzi się deska z serem, Sprawdź jak podać Camembert. Zobacz
Kanapka klubowa z pastą z awokado
Szukasz inspiracji na piętrową kanapkę? Sprawdź przepis, który sprawdzi się na śniadanie czy też kolację. Zobacz
Pity śródziemnomorskie z Twarogiem Delikatnym
Pita to szybka przekąska, która jest sycąca i zdrowa! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY