Kanapki z pastą jajeczną z Twarogiem Delikatnym z ziołami

Przepis

Ugotowane jajka obierz i pokrój w drobną kostkę.

Wymieszaj z Twarogiem Delikatnym z ziołami, dodaj sok z cytryny, dopraw solą i pieprzem.

Odetnij skórkę od chleba, posmaruj kromki obficie pastą i złóż.

Dodatkowe informacje o przepisie:
5 min 2

Składniki

1 opakowanie Twarogu Delikatnego z ziołami
3 jajka ugotowane na twardo
1 łyżka soku z cytryny
sól i pieprz do smaku
4 kromki maślanego chleba typu brioche

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Pieczony Camembert z jabłkiem i orzechami karmelizowanymi w miodzie
Jesień za oknami i jesień na talerzu! Camembert pieczony z jabłkiem i orzechami poleca się na jesienne wieczory. Skusisz się? Zobacz
Sernik pomarańczowy na zimno
Prosty i niebanalny przepis na sernik na zimno. Wypróbuj przepis na ciasto bez pieczenia z Serka Waniliowego Président! Zobacz
Śniadanie z Twarogiem Delikatnym z rzodkiewką Président
Kanapki to najprostsze i najszybsze śniadanie... Ale sprawdź jak można urozmaicić ten posiłek dzięki kilku prostym dodatkom. Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY