Kanapki z pastą jajeczną z Twarogiem Delikatnym z ziołami

Przepis

Ugotowane jajka obierz i pokrój w drobną kostkę.

Wymieszaj z Twarogiem Delikatnym z ziołami, dodaj sok z cytryny, dopraw solą i pieprzem.

Odetnij skórkę od chleba, posmaruj kromki obficie pastą i złóż.

Dodatkowe informacje o przepisie:
5 min 2

Składniki

1 opakowanie Twarogu Delikatnego z ziołami
3 jajka ugotowane na twardo
1 łyżka soku z cytryny
sól i pieprz do smaku
4 kromki maślanego chleba typu brioche

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Makaron w kremowym sosie pomidorowym z Président Corregio
Szukasz pomysłu na makaron? Sprawdź przepis na nasz przepis z Président Corregio. Zobacz
Dip do świeżych warzyw z Twarogu Delikatnego z czosnkiem Président
Zdrowa przekąska do serialu? Warzywa brzmią nudno... Ale wystarczy dip i od razu będzie przyjemniej! Zobacz
Sernik z rosą
Pyszny, puszysty sernik z delikatną, chrupiącą bezą. Zobacz jakie to proste i wypróbuj nasz przepis! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY