Kanapki z Twarogiem Delikatnym Szczypiorkowym i jajkiem

Pyszne, lekkie śniadanie z jajkiem to doskonały pomysł na dobry początek dnia! Zobacz przepis na wyjątkową kanapkę, która spodoba się całej rodzinie! 

Przepis

Sposób przygotowania

Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Kawałki chleba posmaruj obficie Twarogiem Delikatnym ze Szczypiorkiem i przykryj plasterkami jajka. Udekoruj kiełkami i dopraw do smaku solą i pieprzem.

Dodatkowe informacje o przepisie:
10MIN 4

Składniki

1 opakowanie Twarogu Delikatnego ze Szczypiorkiem
4 kromki wiejskiego chleba
2 jajka
Sól i pieprz do smaku

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Krucha tarta z orzechowym Brie i żurawiną
Szukasz jesiennych dań z wyrazistym smakiem? Sprawdź przepis na kruchą tartę z orzechowym Brie Président i żurawiną! Zobacz
Crostini z Twarogiem Delikatnym i zielonym pesto
Pyszne i lekkie Crostini z zielonym pesto i Twarogiem Delikatnym to przekąska, której nie sposób się oprzeć Zobacz
Sernik piernikowy
Masz ochotę na sernik? Wypróbuj nasz piernikowy z Twarogiem Sernikowym 4% Président! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY