Nadziewane pomidorki z Twarogiem Delikatnym Ziołowym

Przepis

Pomidorki umyj, osusz, odkrój górną część i delikatnie wydrąż za pomocą łyżeczki. Tak przygotowane, nafaszeruj Twarogiem Delikatnym Ziołowym Président i udekoruj listkami świeżej bazylii.

Dodatkowe informacje o przepisie:
5 min 2 porcje

Składniki

1 opakowanie Twarogu Delikatnego Ziołowego Président
10-12 pomidorków koktajlowych
Świeża bazylia do dekoracji

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Dip do świeżych warzyw z Twarogu Delikatnego z czosnkiem Président
Zdrowa przekąska do serialu? Warzywa brzmią nudno... Ale wystarczy dip i od razu będzie przyjemniej! Zobacz
Kanapka klubowa z pastą z awokado
Szukasz inspiracji na piętrową kanapkę? Sprawdź przepis, który sprawdzi się na śniadanie czy też kolację. Zobacz
Bajgle w stylu greckim z Twarogiem Delikatnym Czosnkowym
Śniadanie lub szybka przekąska w greckim stylu? Sprawdź naszą propozycję podania bajgli! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY