






Naleśniki z Twarogiem Delikatnym z Rzodkiewką
Przepis

W misce wymieszaj mąkę, mleko, jajko i roztopione masło, do połączenia składników. Patelnię rozgrzej i delikatnie natłuść olejem lub klarowanym masłem. Smaż naleśniki na złoty kolor, ok. 1 minutę z każdej strony. Przestudzone naleśniki nafaszeruj Twarogiem Delikatnym z Rzodkiewką i pokrojonymi warzywami.


Składniki
![]() | 1 opakowanie Twarogu Delikatnego z Rzodkiewką |
![]() | 1 szklanka mąki pszennej |
![]() | 1,5 szklanki mleka |
![]() | 1 jajko |
![]() | 1 łyżka rozpuszczonego masła |
![]() | garść listków świeżego szpinaku |
![]() | 1 średnia marchewka |
![]() | 1 żółta papryka |
Pozostałe przepisy
Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.






