Naleśniki z Twarogiem Delikatnym z Rzodkiewką

Przepis

W misce wymieszaj mąkę, mleko, jajko i roztopione masło, do połączenia składników. Patelnię rozgrzej i delikatnie natłuść olejem lub klarowanym masłem. Smaż naleśniki na złoty kolor, ok. 1 minutę z każdej strony. Przestudzone naleśniki nafaszeruj Twarogiem Delikatnym z Rzodkiewką i pokrojonymi warzywami. 

Dodatkowe informacje o przepisie:
15 minut 2

Składniki

1 opakowanie Twarogu Delikatnego z Rzodkiewką
1 szklanka mąki pszennej
1,5 szklanki mleka
1 jajko
1 łyżka rozpuszczonego masła
garść listków świeżego szpinaku
1 średnia marchewka
1 żółta papryka

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Placuszki z cukinii z Twarogiem Delikatnym
Delikatne, proste i jednocześnie wyraziste w smaku. Placki z cukinii możesz zjeść na przekąskę, obiad i kolację! Zobacz
Jajka faszerowane z wędzonym łososiem
Zobacz nasz przepis na efektowne faszerowane jajka. Wyglądają pysznie? Koniecznie sprawdź! Zobacz
Wafle ryżowe z Twarogiem Delikatnym Naturalnym, owocami i miodem
Lekkie i pyszne śniadanie to idealny początek dnia. Wypróbuj nasze kanapki na waflach ryżowych z owocami i miodem. Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY