Naleśniki z Twarogiem Delikatnym z Rzodkiewką

Przepis

W misce wymieszaj mąkę, mleko, jajko i roztopione masło, do połączenia składników. Patelnię rozgrzej i delikatnie natłuść olejem lub klarowanym masłem. Smaż naleśniki na złoty kolor, ok. 1 minutę z każdej strony. Przestudzone naleśniki nafaszeruj Twarogiem Delikatnym z Rzodkiewką i pokrojonymi warzywami. 

Dodatkowe informacje o przepisie:
15 minut 2

Składniki

1 opakowanie Twarogu Delikatnego z Rzodkiewką
1 szklanka mąki pszennej
1,5 szklanki mleka
1 jajko
1 łyżka rozpuszczonego masła
garść listków świeżego szpinaku
1 średnia marchewka
1 żółta papryka

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Zielone kanapki z Twarogiem Delikatnym Ziołowym
Awokado, ogórek, sałata? Brzmi jak pomysł na kanapkę idealną! Zerknij na naszą propozycję podania. Zobacz
Chałka z Twarogiem Delikatnym Naturalnym Président
Dzieci uwielbiają chałkę na każdą okazję. Sprawdź jak dzięki owocom i Twarogowi Delikatnemu urozmaicić słodką przekąskę. Zobacz
Camembert faszerowany bakaliami i orzechami
Bakalie, orzechy i camembert to niezwykle zgrane trio. Przekonaj się i sprawdź przepis! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY