Naleśniki z Twarogiem Delikatnym z Rzodkiewką

Przepis

W misce wymieszaj mąkę, mleko, jajko i roztopione masło, do połączenia składników. Patelnię rozgrzej i delikatnie natłuść olejem lub klarowanym masłem. Smaż naleśniki na złoty kolor, ok. 1 minutę z każdej strony. Przestudzone naleśniki nafaszeruj Twarogiem Delikatnym z Rzodkiewką i pokrojonymi warzywami. 

Dodatkowe informacje o przepisie:
15 minut 2

Składniki

1 opakowanie Twarogu Delikatnego z Rzodkiewką
1 szklanka mąki pszennej
1,5 szklanki mleka
1 jajko
1 łyżka rozpuszczonego masła
garść listków świeżego szpinaku
1 średnia marchewka
1 żółta papryka

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Sernik z ciepłymi malinami
Klasyczny sernik z pysznym, ciepłym sosem z malin... to brzmi jak słodka przyjemność, której trudno się oprzeć. Sprawdź przepis! Zobacz
Sałatka z serem Bleu d'Auvergne, pieczonym kurczakiem i winogronami
Szukasz pomysłu na ciekawą sałatkę? Nasze nieszablonowe połączenie smaków na pewno każdemu przypadkie do gustu. Sprawdź przepis! Zobacz
Placuszki z jabłkami i Twarogiem Delikatnym Naturalnym
Wpróbuj lekkie i tradycyjne placuszki z jabłkami i Twarogiem Delikatnym Naturalnym Président! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY