Naleśniki z Twarogiem Delikatnym z Rzodkiewką

Przepis

W misce wymieszaj mąkę, mleko, jajko i roztopione masło, do połączenia składników. Patelnię rozgrzej i delikatnie natłuść olejem lub klarowanym masłem. Smaż naleśniki na złoty kolor, ok. 1 minutę z każdej strony. Przestudzone naleśniki nafaszeruj Twarogiem Delikatnym z Rzodkiewką i pokrojonymi warzywami. 

Dodatkowe informacje o przepisie:
15 minut 2

Składniki

1 opakowanie Twarogu Delikatnego z Rzodkiewką
1 szklanka mąki pszennej
1,5 szklanki mleka
1 jajko
1 łyżka rozpuszczonego masła
garść listków świeżego szpinaku
1 średnia marchewka
1 żółta papryka

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Letnia sałatka z camembertem i grzankami
Świetne połączenie składników, które każdemu przypadnie do...smaku! Zobacz
Łosoś panierowany w Président Corregio
Połączenie łososia i chrupkiej panierki z serem Corregio? Wypróbuj nasz przepis i zaskocz gości kompozycją wyjątkowych smaków. Zobacz
Jajka faszerowane Twarogiem Delikatnym z Rzodkiewką
Masz ochotę na szybką i łatwą przekąskę? Skosztuj pysznych jajek faszerowanych Twarogiem Delikatnym z Rzodkiewką Président! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY