Zapiekany Camembert Naturalny Président

Przepis

Camembert piecz przez 10-12 minut w naczyniu wyłożonym papierem do pieczenia.

W garnuszku podgrzej miód z octem balsamicznym i gałązką rozmarynu. Gdy składniki się połączą, zdejmij z ognia i dodaj jeżyny. Pozostaw owoce na 2-3 minuty w ciepłym sosie.

Podawaj pieczony ser z ciepłymi owocami i ulubionymi dodatkami (orzechami, grzankami).

Dodatkowe informacje o przepisie:
17 min 2

Składniki

Camembert Naturalny Président
Szklanka jeżyn
2 łyżki miodu
1 łyżka octu balsamicznego
Gałązka rozmarynu

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Quiche z serem camembert i konfiturą gruszkową
Słodycz gruszki i niezwykle wyrazisty w smaku, aromatyczny ser Camembert Président – czyli coś dla prawdziwych smakoszy. Zobacz
Bułki twarogowe z Twarogiem Delikatnym Naturalnym
Bułki z dodatkiem twarogu - nie tylko jako dodatek, lecz także jako jeden ze składników ciasta! Sprawdź nasz przepis! Zobacz
Crostini z Twarogiem Delikatnym i zielonym pesto
Pyszne i lekkie Crostini z zielonym pesto i Twarogiem Delikatnym to przekąska, której nie sposób się oprzeć Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY