Zapiekany Camembert Naturalny Président

Przepis

Camembert piecz przez 10-12 minut w naczyniu wyłożonym papierem do pieczenia.

W garnuszku podgrzej miód z octem balsamicznym i gałązką rozmarynu. Gdy składniki się połączą, zdejmij z ognia i dodaj jeżyny. Pozostaw owoce na 2-3 minuty w ciepłym sosie.

Podawaj pieczony ser z ciepłymi owocami i ulubionymi dodatkami (orzechami, grzankami).

Dodatkowe informacje o przepisie:
17 min 2

Składniki

Camembert Naturalny Président
Szklanka jeżyn
2 łyżki miodu
1 łyżka octu balsamicznego
Gałązka rozmarynu

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Crostini z Twarogiem Delikatnym i czerwonym pesto
Chrupiąca bagietka, kremowy Twaróg Delikatny Naturalny i aromatyczne, czerwone pesto - idealne połączenie Zobacz
Makaron w kremowym sosie pomidorowym z Président Corregio
Szukasz pomysłu na makaron? Sprawdź przepis na nasz przepis z Président Corregio. Zobacz
Bajgle w stylu greckim z Twarogiem Delikatnym Czosnkowym
Śniadanie lub szybka przekąska w greckim stylu? Sprawdź naszą propozycję podania bajgli! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY