Zapiekany Camembert Naturalny Président

Przepis

Camembert piecz przez 10-12 minut w naczyniu wyłożonym papierem do pieczenia.

W garnuszku podgrzej miód z octem balsamicznym i gałązką rozmarynu. Gdy składniki się połączą, zdejmij z ognia i dodaj jeżyny. Pozostaw owoce na 2-3 minuty w ciepłym sosie.

Podawaj pieczony ser z ciepłymi owocami i ulubionymi dodatkami (orzechami, grzankami).

Dodatkowe informacje o przepisie:
17 min 2

Składniki

Camembert Naturalny Président
Szklanka jeżyn
2 łyżki miodu
1 łyżka octu balsamicznego
Gałązka rozmarynu

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Wafle ryżowe z Twarogiem Delikatnym Naturalnym, owocami i miodem
Lekkie i pyszne śniadanie to idealny początek dnia. Wypróbuj nasze kanapki na waflach ryżowych z owocami i miodem. Zobacz
Camembert z grilla z macerowanymi czereśniami
Grill, czereśnie, camembert...Połączenie, które każdy smakosz zapamięta na długo! Zobacz
Sernik z ciepłymi malinami
Klasyczny sernik z pysznym, ciepłym sosem z malin... to brzmi jak słodka przyjemność, której trudno się oprzeć. Sprawdź przepis! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY