Zapiekany Camembert Naturalny Président

Przepis

Camembert piecz przez 10-12 minut w naczyniu wyłożonym papierem do pieczenia.

W garnuszku podgrzej miód z octem balsamicznym i gałązką rozmarynu. Gdy składniki się połączą, zdejmij z ognia i dodaj jeżyny. Pozostaw owoce na 2-3 minuty w ciepłym sosie.

Podawaj pieczony ser z ciepłymi owocami i ulubionymi dodatkami (orzechami, grzankami).

Dodatkowe informacje o przepisie:
17 min 2

Składniki

Camembert Naturalny Président
Szklanka jeżyn
2 łyżki miodu
1 łyżka octu balsamicznego
Gałązka rozmarynu

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Sernik z rosą
Pyszny, puszysty sernik z delikatną, chrupiącą bezą. Zobacz jakie to proste i wypróbuj nasz przepis! Zobacz
Kanapki z pastą jajeczną z Twarogiem Delikatnym z ziołami
Lubisz pasty kanapkowe? To pokochasz nasz przepis na pastę jajeczną z Twarogiem Delikatnym. Z nią śniadanie nabiera smaku. Zobacz
Camembert faszerowany bakaliami i orzechami
Bakalie, orzechy i camembert to niezwykle zgrane trio. Przekonaj się i sprawdź przepis! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY