Zielone kanapki z Twarogiem Delikatnym Ziołowym

Przepis

Kromki chleba posmaruj obficie Twarogiem Delikatnym Ziołowym, ułóż sałatę, plasterki awokado, plasterki ogórka i kiełki słonecznika. Skrop warzywa sokiem z limonki i oprósz solą. Przykryj kolejną kromką chleba.

Dodatkowe informacje o przepisie:
10 min 2

Składniki

1 opakowanie Twarogu Delikatnego Ziołowego
4 kromki wiejskiego chleba
1 dojrzałe awokado
4 listki karbowanej sałaty
1 ogórek gruntowy
garść kiełków słonecznika
sok z połowy limonki
sól do smaku

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Deska serów wytrawna
Wytrawna deska serów - doskonała na zimowe wieczory. Podaj jako przystawkę podczas wykwintnego przyjęcia! Zobacz
Nadziewane pomidorki z Twarogiem Delikatnym Ziołowym
Co powiesz na lekkie pomidorki? Przygotuj większą porcję - są tak pyszne, że same znikają z talerza. Zobacz
Wafle ryżowe z Twarogiem Delikatnym Naturalnym, owocami i miodem
Lekkie i pyszne śniadanie to idealny początek dnia. Wypróbuj nasze kanapki na waflach ryżowych z owocami i miodem. Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY